Friday, 28 August 2015

produk wanita untuk mengetatkan faraj

✔ Memberi kejutan pada suami
✔ Mengikat rindu suami pada si pemakai
✔ Segarkan tubuh badan dari kepenatan
✔ Masalah kembung perut
✔ Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin
✔ Kepuasan sempurna setiap malam
✔ Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal
✔ Tiada kesakitan ketika datang & masa haid
✔ Memantapkan payudara & punggung
✔ Keputihan dirawat serta merta.

1 botol mengandungi 15 biji pil, hanya dengan penggunaan 1botol sahaja mampu memberikan kejutan buat diri anda serta pasangan


 Merapatkan faraj
- Mengerat dan menghangatkan hubungan suami isteri
- Menyempit dan mengetatkan miss-v
- Melancarkan peredaran haid
- Menegangkan bibir miss v
- Mengurangi masalah senggugut
- Menambah tenaga batin
- Menganjal dan menaikkan 'aset' wanita
- Melancarkan peredaran darah
- Membuang angin dan toksin di dalam badan
- Merawat keputihan
- Merawat sengugut
- Mengurangkan air dan lendir
- Memecahkan lemak
- Melancarkan peredaran darah
- Melancarkan putaran haid
- Memberi tenaga mengurangkan penat
-Meningkatkan nafsu syahwat wanita


KANDUNGAN ISTIMEWA


CARA MAKAN
2 biji sekali sehari sebelum makan UNTUK KECANTIKAN
2 biji 2 kali sehari sebelum makan UNTUK MERAPATKAN 

HARGA SEKOTAK RM 35.00
BORONG DIALUKAN DENGAN HARGA YANG CANTIK

MAJUN MUTIARA ORIGINAL (PEMBEKAL)

    MAJUN MUTIARA



<>
1 paket sehari. Setiap balang/papan ada 60paket.


Produk kesihatan untuk merawat penyakit yang berasaskan ramuan herba tradisional yang terpilih serta berkualiti tinggi InsyaALLAH sgt berkesan.


<>


Sakit di Pergelangan Kaki


Saya berumur 75 Tahun,saya selalu mengalami masalah sakit di pergelangan kaki.Saya juga tak mampu untuk berdiri dan berjalan tanpa menggunakan tongkat.Maklum la orang tua kan.Setelah saya mencuba majun Mutiara dalam 5 paket saya sudah terasa perubahannya.sakit sakit di pergelangan kaki sudah hilang dan sekarang saya mampu berdiri dan juga berjalan tanpa menggunakan tongkat lagi.

Zaleha ,Kulim Kedah.
.
Kaki Bengkak

Saya mengalami masalah kaki bengkak sejak 5 tahun lepas,saya pernah buat rawatan di hospital.setelah buat rawatan di hospital bengkak kaki saya hilang buat sementara, setelah beberapa bulan kemudian kaki saya bengkak kembali. Alhamdulillah saya mencuba majun mutiara yang di jual berhampiran rumah saya,setelah mencuba 3 paket saya dapati bengkak kaki saya beransur ansur sembuh dan sekarang bengkak kaki saya sembuh sepenuhnya. Syukur Alhamdullilah KepadaNya.


Normah,Terengganu.





Angin Dalam Badan

Saya mengalami masalah angin dalam badan.bila saya makan terlalu kenyang bahagian dada saya akan terasa sakit dan akan muntah muntah. Setelah saya mencuba majun mutiara ini saya sudah boleh makan dengan kenyang dan angin dalam badan pun semakin berkurangan.

Putra,Jerteh,Terengganu.





Gatal Gatal Seluruh Badan


Saya mengalami masalah gatal gatal seluruh badan. Penyakit saya ini berlarutan selama 10 tahun. Saya sudah mencuba pelbagai ubat di pasaran tetapi kesannya menghampakan saya.setelah mencuba majun mutiara ini penyakit gatal gatal saya telah hilang dan sakit sakit badan juga turut hilang.

Zaidi,Pasir Mas,Kelantan.


Gout

Saya membeli majun mutiara ini secara online,saya belikan majun mutiara ini untuk orang tua saya yang ada penyakit gout. Setelah mencuba Majun Mutiara ini penyakit gout bapa saya telah berkurangan.saya juga makan Majun Mutiara ini untuk kurangkan keletihan dan hilangkan sakit pinggang dan sendi.

Saiful,N Sembilan.

Saturday, 1 August 2015

PEMBORONG SURUT AYU ORIGINAL... DAPATKAN DISINI DENGAN HARGA MURAH

PEMBORONG SURUT AYU ORIGINAL... DAPATKAN DISINI DENGAN HARGA MURAH









olicandy

1 botol Rm45
                                             dapatkan disini olicandy hanya RM45

glutacaps






dapatkan disini hanya 230 untuk 2box

Friday, 12 June 2015

susut ramping dan susut perawan



pemborong susut ramping dan susut perawan

ANDA SERIOUS dan KOMITED utk kebhgian Rumah-tangga anda?

TAPI BELUM ADA IDEA MACAMANA NAK MULA ?

KAMI SUGGEST NAK MULA DARI MANA.

100% tiada risiko.

90% daripada customer kami berpuas hati.

Ia akan membantu mengembalikan nostalgia mlm per1.

kembali kan. atas dan bawah. atas TeganG . Bawah KetaT

SAYA MENYUSU BOLEH KE?

-Jangan risau. Menyusu boleh amalkan. Jamu ni seperti jamu lain yang diambil selepas bersalin. 100% HERBA semulajadi dan tidak panas.

Saya rasa puan mesti dah FAHAM kenapa ramai orang sukakan jamu ini
------------------------------------------------------------------------




✔Merawat keputihan

✔Menyempitkan ra-hIm dan ke-Tat

✔Menambat hati suami di ran-Jang

✔Menghilangkan gaTai-gaTai di fara-J

✔Melancarkan peredaran ha-id

✔Menegangkan bibit faR-aj

✔mengurangkan sengugut

✔Menambahkan tenaga baT-in

✔Payuda-ra kembali te-Gang

CARA BELIAN ADALAH MELALUI SMS/WASSAP

DUIT BOLEH DICARI/KEBAHAGIAN TAK BOLEH DIBELI.

bagi yang serius ingin MENCUBA, sila sms kami:

===================================

Untuk BOOKING dan PROMOSI !!

===================================

pemborong nanda rapat

pemborong Lami

dapatkan harga borong pil pelangsing lami

pemborong jamu bidan kampung

pemborong jamu bidan kampung

dapatkan harga borong jamu sedap malam


pemborong jamu sedap malam

pemborong skyline sakit sendi

dapatkan dengan harga borong serendah rm90

cream vitaquin

cream pencerah muka dan jerawat