Monday, 10 December 2012

Bio Sunnah Cypress Minuman tenaga No.1 Di Dunia

HANYA RM4.00

 KHASIAT AIR BERTENAGA BIO CYPRESS YANG MENAKJUBKAN

[ 1 ] BIO CYPRESS mengaktifkan molekul air ,memecahkan klusternya dan menjadikan molekul air sangat kecil ( 2000 kali ganda lebih kecil dari sel darah merah ) dan ini memudahkan mineralnya terurai serta memudahkan penyerapan mineral tersebut untuk mengaktifkan metabolisme tubuh.

 [ 2 ] BIO CYPRESS meneutralkan segala macam asid dan kimia berbahaya yang terdapat di dalam air minuman.


[ 3 ] BIO CYPRESS dengan gabungan mukjizat sunah, mempertingkatkan energi elektron dan melakukan pengaturcaraan kembali sel elektron ke atas air minuman memberikan kesan maksimum kepada elekrolit tubuh.

 [4 ] BIO CYPRESS menjadi agen detoksifikasi yang paling sempurna untuk bekerja menyingkirkan segala kesan negatif dari makanan dan persekitaran tercemar .

 [ 5 ] BIO CYPRESS menjadikan darah anda sebagai ‘sistem pengangkutan oksigen ‘ paling efesien. Darah yang cukup dan beroksigen tinggi adalah darah yang sihat sekaligus menjadi penebat kepada segala bentuk penyakit berbahaya seperti penyakit kardiovaskular (jantung) dan kanser. Darah yang beroksigen tinggi juga akan mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan penyakit kronik.

 [ 6 ] BIO CYPRESS menjadi catalyst untuk mewujudkan keseimbangan (equilibrium) antara kalsium dan iodin di bahagian tiroid untuk mereka yang sangat kurus atau yang mengalami obesiti.

[ 7 ] BIO CYPRESS akan mencerna kulit yang sihat , gebu dan awet muda kerana peneutralan air minum sehingga mewujudkan keadaan alkali yang tinggi menjadi agen rejuvenasi ( menghidupkan kembali sel ) yang sangat berkesan.

 [ 8 ] BIO CYPRESS mengaktifkan mitokondria dan menjadikan tubuh memiliki potensi hidroelektrik yang tinggi. Keadaan ini akan membolehkan degupan jantung diatur semula dan menurunkan tekanan darah hingga menjadi normal. Sementara penggunaan tenaga oleh tubuh badan akan disusun berdasarkan keperluan tenaga seseorang.

 [ 9 ] BIO CYPRESS sangat berkesan untuk pembinaan struktur tulang.Garam di dalam tulang adalah sebanyak 27% daripada keseluruhan garam tubuh.Tulang juga terdiri daripada 22% air. Osteoporosis dan athirits banyak berpunca dari masalah kekurangan garam berkualiti.

[ 10 ] BIO CYPRESS merawat masalah katarak dan sinus secara cepat. (rujukan : sirah Nabi Nuh a.s berkaitan Yahudi buta yang kembali melihat). Pine Cypress memiliki phycenogenol dan monoterpenes yang sangat baik untuk aktiviti di kornea mata dan telinga (merawat sinusitis).

[ 11 ] BIO CYPRESS ‘bekerja’ dan berkombinasi dengan air garam Hunza dalam mengimbangi semula darah yang telah teroksida dengan mengubah, memecah , menguraikan unsur pemakanan menjadi zat nutrien dalam partikel yang sangat halus bagi memaksimakan potensi getaran.

 CARA PENGGUNAAN BIO CYPRESS Boleh DIMINUM sebagaimana air minuman biasa. KAEDAH MEMINUM AIR BERTENAGA BIOCYPRESS

No comments:

Post a comment

whatsapp kami or msg 0176121355