Thursday, 18 April 2013

GAMBIR SARAWAK

GAMBIR SARAWAK


"Ingin
Mencapai Kepuasan Hubungan intim bersama yang tersayang"?

KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA ... DISINI KAMI ADA MENJUAL PRODUK IAITU GAMBIR SARAWAK ASLI
TAHUKAH ANDA?
Populariti gambir Sarawak mula naik apabila penggunaan gambir ini amat berkesan bagi pasangan suami isteri dalam melakukan hubungan intim. Ramai kaum lelaki yang mencari gambir Sarawak ini di pasaran semata-mata untuk memberi kepuasan kepada pasangan mereka di dalam melakukan hubungan intimCARA PENGGUNAAN(HUBUNGAN KELAMIN)
Cara-Cara Penggunaannya :

a. Potongkan sebahagian kecil dari kepingan gambir tersebut iaitu lebih kurang 1/4 daripada saiz asal dan letakkan di atas tapak tangan.

b. Campurkan dengan 5-6 titik air yang bersih dan gosok kepingan gambir tersebut sehingga beberapa minit.

c. Sapukan SEDIKIT(setitik) air gambir itu (warna agak keruh) di bahagian takuk kemaluan anda dan biarkan 10 minit supaya kering. Hanya sedikit sahaja yang diperlukan, penggunaan yang lebih akan menyebabkan kemaluan merasa kebas dan panas!!!

d. Selepas lebih kurang 10 minit, basuhkan kemaluan anda dengan air yang agak banyak.

e. Sekarang, anda sudah bersedia untuk menikmati hubungan seks.

Belum ada lapuran mengenai kesan sampingan ataupun alahan akibat dari penggunaan gambir sarawak kerana ianya diperbuat dari bahan organik asli tanpa sebarang campuran bahan kimia buatan.LAIN2 PENGGUNAAN
SAKIT GIGI
Gambir Sarawak sangat berkesan untuk melegakan sakit gigi. Cara penggunaan yang mudah dengan hanya menghancurkan gambir hingga menjadi habuk yang halus lalu diletakkan di dalam gigi geraham yang berlubang. Kira-kira 5 minit selepas itu gigi akan berasa berdenyut-denyut dan kesakitan gigi akan beransur hilang sedikit demi sedikit.

KANAK-KANAK BERKHATAN
Gambir Sarawak juga boleh digunakan untuk kanak-kanak berkhatan. Kaedah penggunaanya ialah dengan cara menghancurkan gambir tersebut sehingga halus lalu dibancuh dengan sedikit air dan disapukan pada kemaluan kanak-kanak tersebut. Kesan dari penggunaan gambir ini ia boleh menjadi kebas dan tahan sakit. Fungsinya hampir sama seperti ubat bius .

BISA BINATANG
Selain itu juga gambir Sarawak ini boleh digunakan untuk melegakan sakit sementara sebelum di bawa ke hospital seperti terkena gigitan binatang yang berbisa seperti ular, kala jengking atau sengat ikan seperti ikan keli, ikan sembilang dan sebagainya.

TINDIK TELINGA
Bagi masyarakat pendalaman di negeri Borneo ini mereka menggunakan gambir Sarawak untuk menghilangkan rasa sakit ketika membuat lubang telinga (bertindik). Kaedah ini sama seperti ubat bius iaitu untuk mengurangkan rasa sakit ketika proses menindik dilakukan.

No comments:

Post a comment

whatsapp kami or msg 0176121355