Saturday, 14 December 2013

penawar sakit sendi dan lututBismilahirahmanirahim..Alhamdulillah saya dengan izinNya ingin berkongsi dengan anda penawar mujarab . Ubat ini merupakan hasil gabungan herba herba pilihan..Saya sangat ingin berkongsi dengan anda semua mengenai penawar sakit urat, sakit pinggang, lutut dan sendi. Ubat ini sangat laris dan mujarab ..

Ubat ini berbentuk 2 pilihan 1 jenis tablet dan lagi jenis berbetuk jus.. Kebiasaanya ubat ini dapat melegakan sakit urat, sakit pinggang, lutut atau sendi anda hanya dengan mengamalkan beberapa hari sahaja.

skyline tablet dan jus
skyline tablet Rm14
jus skyline Rm28


Ubat ini mengandungi bahan - bahan yang dapat mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi, mengurangkan keradangan pada bahagian pinggang, lutut dan sendi. Ianya juga dapat menenangkan sendi dengan menghasilkan cecair kepada bahagian lutut serta meningkatkan bekalan darah ke sendi. Jikalau anda lenguh - lenguh badan, kaki, paha, anda seharusnya dapatkan ubat ini segera. Ubat skyline jenis kapsul dan ada juga benbentuk jus.. ini merupakan ramuan hebat yang membantu anda dengan serta - merta.

TANDA - TANDA SAKIT PINGGANG, SAKIT URAT, LUTUT
Sakit belakang boleh mengakibatkan lemah pada kaki untuk bergerak. Ianya akan mengakibatkan anda :-
- Tidak boleh berdiri terlalu lama
- Kebas kaki
- Rasa bisa dan sengal
- Tidak dapat berjalan jauh


untuk pembelian borong or retail sila sms kami 010-2800334 ataupun wahtsapp ke 014-9953022

1 comment:

whatsapp kami or msg 0176121355