Friday, 26 December 2014

JAMU SUSUT PERAWAN DAN SLIM RAMPING.. RAPAT KETAT DAN RAMPING

ANDA NAK RAPAT DAN KETAT? KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA. MASALAH HAID TIDAK TERATUR, SENGGUGUT, MISS-V BERBAU, KEPUTIHAN, BECAK BERAIR, LONGGAR, CYSTS, FIBROID, SUKAR HAMIL, DINGIN LEPAS BERSALIN? IN SHAA ALLAH, ADA PENYELESAIANNYA!!.. RAHSIA ISTERI KEMBALI DARA SEPERTI MALAM PERTAMA.. SUAMI KEMBALI GAGAH.. RUMAHTANGGA KEMBALI BAHAGIA



..






pemborong jamu mak bidan kampung dgn harga murah



KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG

✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan ra@him dan ketattt
✔ Menambat hati su@mi di ranj@ng?
✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir miss v
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga@ batinn
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah




CARA PENGAMBILAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :

sehari sebiji waktu malam
2 bji utk kesan pantas
banyak minum air
wanita mengandung / haid / kanak-kanak dilarang makan
jauhkan dari matahari
  whatsapp 0173037914


ubat kuat lelaki maxmann

    Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
    Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
    Menyegarkan dan menghangatkan.
    Pelayaran lancar dan jauh…

Thursday, 25 December 2014

SLIM RAMPING




SLIM RAMPING  SUPPLEMENT PERLANGSINGAN NOMBOR 1 
mengandungi Garcinia Cambogia yang digunakan sejak dahulu untuk melancarkan perkumuhan (laksatif-julap) dan dengan itu dapat mengurangkan berat badan.

Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai ejen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.

HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.

Herba ini mampu :-

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Mengurangkan nafsu untuk makan
Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Membakar lemak berlebihan dengan pantas
Mengawal berat badan dengan mudah
Tiada kesan sampingan yang negatif


Kebaikan Garcinia Cambogia:


Berkesan mengurangkan berat badan
Menghalang selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Menambahkan tenaga

1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg garcinia combogia.
Kandungan :30 caps / bottle

CARA PENGAMBILAN :
Di ambil 2 kapsul sehari sebelum tidur diikuti minum air sekurang2nya 2 liter sehari. Jika makan supplement dan ubat hendaklah jarakkan pengambilan selama 2 jam.

Wednesday, 24 December 2014

SET PERAWATAN WIS PUTIH?



HARGA PASARAN RM110.00

MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?

✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah



KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?

* Kandungan didalam satu set ini :

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.

Set Babies Blink 4 in 1



HARGA PASARAN RM85.00 SEM & RM90 SS

Set Babies Blink 4 in 1 mengandungi :
1. Day Cream Babies Blink 25gram
2. Night Cream Magic Babies Blink 25gram
3. Glutacoll soap
4. Serum Super Glowing 10ml

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :
99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :
1. Pati Ibu Putih
2. Krim Glutathione
3. Pati Buah Berry + Susu Madu

5X GANDA PENCERAHAN HEBAT




FUNGSI NIGHT MAGIC BABIES BLINK :
✔ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
✔ Kulit menjadi gebu dan kenyal seperti bayi
✔ Halus dan segar tanpa sebarang cela dan jerawat
✔ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat dan kesan terkena minyak dan air panas
✔ Boleh digunakan seawal umur anak gadis 12 tahun
✔ Pipi menjadi "pinkish"

FUNGSI LAIN NIGHT MAGIC BABIES BLINK :
✔ Mengecilkan pori-pori muka
✔ Mematikan jerawat
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Melicinkan struktur kulit wajah
✔ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi
✔ Berkesan dalam masa 24 jam


Cara pemakaian Set Babies Blink?

1. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah
3. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air
Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan


Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.

Jangan risau! Set Babies Blink Pinkish Whitening tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya di dalam kandungannya.

Untuk kesan berganda boleh digunakan bersama Mask Pati Ibu Diamond/Gold/Pink yang berharga RM40. 00 sahaja !!

Harga PROMOSI diberikan sekiranya anda membeli kedua-duanya

SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE :
1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?
Harga promosi kita bagi RM85. 00 Semenanjung / RM90. 00 Sabah/Sarawak. PERCUMA kos penghantaran.

2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAKtidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.

3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.

4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?
Boleh tiada masalah

Produk Dnars Skincare






Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat dan ia berkesan!

Dnars Skin Care Pakej terdiri daripada:
1. Magic Beuty Cream
2. Magic Day Cream
3. Sabun Susu Beras
4. Sabun Collagen

Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam
* 100% recommended

Monday, 22 December 2014

Susut perawan kembali gadis




HARGA : RM35.00


KASIAT HEBAT JAMU SUSUT PERAWAN :
➤ Mengerat dan menghangatkan hubungan suami isteri
➤ Menyempit dan mengetatkan miss-v
➤ Merawat keputihan, bau dan kegatalan miss-v
➤ Melancarkan peredaran haid
➤ Menegangkan bibir miss v
➤ Mengurangi masalah senggugut
➤ Menambah tenaga batin
➤ Menganjal dan menaikkan 'aset' wanita (payudara / punggung)
➤ Melancarkan peredaran darah
➤ Membuang angin dan toksin di dalam badan

KANDUNGAN ISTIMEWA JAMU SUSUT PERAWAN 
:
-MANJAKANI , KAYU SERAPAT ,KUNYIT, SIREH

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :

* Untuk memelihara kecantikan dan awet muda makan 2 biji sekali sehari sebelum makan
* Untuk mengubati keputihan dan lendir berlebihan atau merapatkan vagina makan 2 biji 2 kali sehari sebelum makan
* Untuk wanita lepas bersalin makan 2 biji 4 kali sehari pagi dan malam

   ISI KANDUNGAN : 40 BIJI / BOTOL



Saturday, 20 December 2014

Cream vitaquin





Manfaat cream vitaquin :
• Membantu Mencerahkan Kulit Wajah
• Membantu Menghilangkan Noda hitam.
• Membantu Mengecilkan pori-pori kulit sehingga mengurangi timbulnya jerawat.
• Membantu Meremajakan kulit dan mengangkat sel kulit mati.
• Membantu Membuat kulit putih dan licin
• Membantu Mengikis kulit mati
• Membantu Meratakan/mengecilkan pori-pori kulit yg membesar akibat jerawat
• Membantu Membuat kulit tampak bening merona, halus, dan tampak putih merata.

whatsapp 0173037914


Thursday, 18 December 2014

Pemborong surut ayu


                     Retail dan borong dengan harga yang murah dapatkan disini original






Wednesday, 17 December 2014

PIL PERAWAN xtra rapat


PIL PERAWAN

adalah herbal pilihan asal Timur Tengah dan sebagian dari negeri Nusantara yang diformulasikan khusus untuk mengembalikan sistem kerja organ kewanitaan anda melalui detoksifikasi (Gurah Vagina), berkhasiat mengatasi problem kewanitaan yaitu datang bulan tidak teratur, keputihan, kista, mioma, toxoplasma, kanser rahim, pendarahan (istihadhah), polip vagina, herpes, infeksi vagina,

pil perawan juga berkhasiat mengencangkan dan melenturkan kembali otot-otot kewanitaan yang telah kendur karena banyak anak atau sebab lainnya, merapatkan, dan membersihkan dinding rahim dengan cara yang aman, mengeringkan vagina berair dan berlendir, lambat orgasme dan tidak bergairah, permasalah gatal-gatal, serta membuat aromanya harum sepanjang masa.

pil perawan 

memiliki khasiat idaman yang didambakan para istri yang ingin dicintai suami, dengan menjadikan kembali (seperti) gadis yang akan mempesona suami. Sangat baik juga diamalkan oleh para gadis yang sedang menanti calon suami.



pil perawan juga boleh dimasukkan ke dalam vagina untuk membersihkan organ luar vagina sekaligus bagian dalam Tapi jangan risau bila keluar kotoran-kotoran dari dalam vagina seperti serbuk-serbuk pasir atau semacam tissu karena itu menandakan PIL PERAWAN mulai bekerja.


Perawatan : 2x2 pil (pagi dan malam sebelum makan)

Pengobatan : 3x3 pil (sebelum makan)

Dosis masuk vagina :

3-4 hari sekali 2 pil



Petunjuk pemakaian  : pada SAAT tidur 2 PIL PERAWAN dimasukan ke dlm rahim sedalam satu jari, pastikan benar-benar dalam karena jika kurang dalam akan ada rasa mengganjal. Jangan berhubungan minimal 6 jam setelah pil perawan dimasukkan untuk mendapat manfaatnya. Lebih baik digunakan pada malam hari saat tubuh tengah rehat

Sunday, 14 December 2014

produk kuruskan berat badan cepat mudah , murah dan selamat



DAPATKAN BENTUK BADAN IDAMAN ANDA SEKARANG!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita dan lelaki yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya untuk 1 botol untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim.

Kesan boleh dilihat seawal 1 n 2minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Purata 9 dari 10 orang bersetuju ianya berkesan!

DIJAMIN 100% BERKESAN atau WANG anda dikembalikan. 

promosi rm35 1 botol sampai alhir tahun

produk kuruskan berat badan cepat mudah , murah dan selamat



DAPATKAN BENTUK BADAN IDAMAN ANDA SEKARANG!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita dan lelaki yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya untuk 1 botol untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim.

Kesan boleh dilihat seawal 1 n 2minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Purata 9 dari 10 orang bersetuju ianya berkesan!

DIJAMIN 100% BERKESAN atau WANG anda dikembalikan. 

promosi rm35 1 botol sampai alhir tahun

promosi akhir tahun produk skyline



promosi akhir tahun produk skyline 

harga jual rm19.80 untuk 12 botol rm120  promosi ini sampai akhir tahun

Thursday, 4 December 2014

HAGA BORONG SURUT AYU ORIGINAL

HARGA SURUT AYU
RM120 PERDOZEN 2DOZEN RM210
MAKIN BANYAK AMBEK MAKIN MURAH
(ONLY ORIGINAL ...DUIT DIPULANGKAN KALAU TIRUAN



Wednesday, 19 November 2014

HARGA BORONG MUJARAB SENDI PLUS , MUJARAB RESDUNG PLUS ,SUPER RESDUNG MERAH SUPER HIJAU,











Tuesday, 4 November 2014

bvr collagen

                                                            bvr collagen borong rm35

Monday, 27 October 2014

menjual macam2 produk kesihatan herba









BEST SLIM dapatkan disini dengan harga borong

borong dan retill

Friday, 24 October 2014

penawar sakit lutut MUJARAB PLUS SENDI

Saya sangat ingin berkongsi dengan anda semua mengenai Penawar Mujarab Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi. Ubat ini sangat laris dan mujarab. Ia juga menjadi produk laku keras di Facebook. Ubat ini dapat melegakan sakit urat, sakit pinggang, lutut atau sendi anda hanya dengan mengamalkan beberapa hari sahaja.





Saya sangat ingin berkongsi dengan anda semua mengenai Penawar Mujarab Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi. Ubat ini sangat laris dan mujarab. Ia juga menjadi produk laku keras di Facebook. Ubat ini dapat melegakan sakit urat, sakit pinggang, lutut atau sendi anda hanya dengan mengamalkan beberapa hari sahaja.



Apakah Bahan Ramuan Dalam Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi.

Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi  Rahsia turun temurun kerabat diraja serta orang-orang pembesar untuk kekalkan stamina, aktif serta sihat sepanjang masa. Berbentuk biji yang dan tidak mengandungi apa-apa bahan kimia terlarang, bahan pengawet atau dadah kerana ianya 100% herba dan dibaca dengan pilihan ayat suci Al-Quran. Ianya selamat untuk dimakan.
Bagaimana Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi Merawat Sakit?

Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi ini dapat mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi, mengurangkan keradangan pada bahagian pinggang, lutut dan sendi. Ianya juga dapat menenangkan sendi dengan menghasilkan cecair kepada bahagian lutut serta meningkatkan bekalan darah ke sendi.


Jikalau anda lenguh – lenguh badan, peha anda seharusnya dapatkan ubat ini segera. Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi merupakan ramuan hebat yang membantu anda dengan serta – merta.
Siapa Yang Perlu Guna Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi Ini

Mereka yang sakit pinggang
Mereka yang sakit sendi kaki
Mereka yang sakit lutut
Mereka yang sengal-sengal dan sakit pada tulang punggung
Mereka yang sengal-sengal badan, bahu atau tengkuk
Mereka yang kebas-kebas pada tangan atau kaki
Mereka yang susah mengengam tangan




Berapa Harga Ubat Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi Ini?

Harga jualan sebenar ialah RM18

























Monday, 20 October 2014

Sunday, 19 October 2014

obat kurus slimming natural produk kurus yang paling berkesan

dapatkan disini untuk membeli borong dan retill harga dengan harga yg murah