Thursday, 22 November 2018

URAT MADU 4X LEBIH DASYAT






UBAT TAHAN LAMA... UBAT INI MMG TERBUKTI..SEBAGAI UBAT TAHAN LAMA..MMG TERPACAK MINUM URAT MADU 30 MENIT ATAU LEBIH SEBELUM BUAT HUBUNGAN... ORANG SAKIT JANTUNG TIDAK DIGALAKAN MINUM OBAT NI...

KHASIAT UBAT KUAT URAT MADU 4X :
1.Menambah kekuatan dan daya tahan sex lelaki lebih power dan jantan 10 kali ganda
2.Mengatasi pamcutan pramatang.
3.Mengubati impotensi.
4.Melancarkan peredaran darah keseluruh tubuh, selepas menggunakan herbal ini maka badan akan terasa lebih segar.
5.Menambah dan meningkatkan daya tahan serta kekuatan ereksi zakar menjadi 10 kali ganda lebih dahsyat (15 – 40minit).

ATURAN PAKAI UBAT KUAT URAT MADU:
1.Minum satu/dua kapsul 30-45 menit sebelum berhubungan - diminum dgn air hangat/dingin
2.Diminum dlm keadaan perut tidak kenyang dan perut tidak telalu lapar/ kosong (2-3 jam sesudah makan), bila diminum dalam keadaan perut kenyang,maka efeknya jadi mengantuk kalau dalam keadaan sangat lapar maka efeknya nanti sangat letih setelah berhubungan
3.Waktu diminum jangan dicampur dengan obat-obatan jenis lain,dan alkohol
KANDUNGAN UBAT KUAT URAT MADU:
** Ekstrak Syngnathoides Biaculesatus.…10%
** Ekstrak Pantrocinum………………. …..10%
** Ekstrak Yohimbin…………………………10%
** Ekstrak Eurycoma Longofilia Radix ……..40%
** Ekstrak Panxa Ginseng Radix………….10%
** Ekstrak Ganoderma….………………….10%
** Bahan- bahan lain sehingga jadi ……..100%

JAMU VEROS UNTUK SAKIT URAT SENDI




KHASIAT JAMU VEROS RHEUMATIC

-untuk menghilangkan
-sakit sendi tulang 
-sakit urat,
-sakit lutut
-sakit urat
-penat
-sakit bahu
-sakit pinggang
-lenguh seluruh badan
-lemah tenaga 
-dan pelbagai lagi.
-Sesuai untuk lelaki & perempuan.

CARA MAKAN..1 HINGGA 2 BIJI SATU HARI SELEPAS MAKAN

1BOTOL ISI 36 TABLET

KAMI MENJUAL SECARA BORONG & RETAIL

KHASIAT TUPAI KUAT


DAPATKAN DISINI DGN HARGA BORONG 





KHASIAT : 
1. Menghilangkan Sakit Pinggang, Sakit-Sakit Bahu Dan Sakit Lutut. 
2. Membuang segala jenis Angin-Angin Sehat. 
3. Menguatkan Badan dan Tenaga. 
4. Memulihkan Penyakit Kebas Kaki Tangan. 
5. Mengembalikan Kemampuan Lelaki. 
6. Menambah Tenaga Batin Lelaki. 
7. Memuaskan Nafsu. 
8. Menambah Kenikmatan Suami dan Istri. 
9. Membuka selera makan, Menambahkan Darah. 

KANDUNGAN : 
Rhizoma Liguistici Wallichii50mg, Herba Schizonepetae 55mg, Rhizoma Et Radix Notopterygil 60mg, Radix Clematidis 70mg, Herba Commiphora Molmol 55mg, Radix Angelica Sinensis 55mg, Radix Angelica Sinensia 25mg. 

CARA MAKAN : 
Satu Hari Dua Kali, Satu Kali 3 Biji dan minum air berkebihan.

KHASIAT BLUE WIZARD ORIGINAL

DAPATKAN DISINI DGN HARGA BORONG




BLUE WIZARD ORIGINAL
MALAYSIA
CECAIR PERANGSANG WANITA
MAKLUMAT PRODUK BLUE WIZARD
Blue Wizard Female Sex Drops | Cecair Menaikkan Nafsu Wanita
SPESIFIKASI : 1 Botol isi 15 ml.


Anda Tension?
Isteri menolak "permintaan" Anda ?
Isteri dingin mcm ais bila bersama ?
Isteri buat-buat tak paham ?
Isteri sering beri alasan ?
Isteri tidak memberi reaksi yang best ?
Atau suami juga sama ?
Dingin dan tidak minat seks.. 
Kini kebimbangan anda selesai .
Kami sedia membantu anda dan pasangan dengan mudah .
RAHSIA HEBAT NAFSU MENINGKAT & MEMBUAK-BUAK HANYA DALAM MASA 5 MINIT !!!





BLUE WIZARD - CECAIR PERANGSANG WANITA


Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
Peringatan !!! Untuk kegunaan suami isteri sahaja
BLUE WIZARD - CECAIR PERANGSANG WANITA

⋙CECAIR PERANGSANG BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada side effect.
⋙Satu botol UBAT PERANGSANG BLUE WIZARD boleh digunakan untuk 2-3 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan perangsang wanita yang lain.









HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD

Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herba. Selain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa.
BLUE WIZARD meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.*
Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat 5 minit.*
Keselamatan BLUE WIZARD untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia.*
Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.* 



CECAIR PERANGSANG NAFSU WANITA
PALING TERKENAL DALAM MENGATASI MASALAH WANITA YANG KURANG GHAIRAH DAN BERNAFSU DINGIN.*
WANITA AKAN LEBIH GHAIRAH DAN TERANGSANG.*
WANITA LEBIH KUAT MELAKUKAN SEKS.*
ANDA DUDUK DIAM BIARKAN SI ISTERI YANG BUAT KERJA.*
MEMBANGKITKAN RANGSANGAN SEKS SECARA SPONTAN DAN CEPAT.*
TIDAK BERBAU DAN BERWARNA.*
TIADA RASA DAN SEMULAJADI.*
SELAMAT DIGUNAKAN TIADA KESAN SAMPINGAN.*
SATU BOTOL 15 ml BOLEH GUNA HINGGA 3-5 KALI.*
Kandungan:
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik, dadah, alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.*

Cecair Perangsang Blue Wizard
Cara Penggunaan :

Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain.
Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.
Pantang :
Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard.*
Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.*
Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.*

Peringatan !!! 
Untuk kegunaan suami isteri sahaja
Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini.
Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering
Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.

PEMBORONG TISU MAGIC ORIGINAL

Khas buat lelaki..utk tahan lebih nikmat masa bersama..



Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang.

*Mengandungi antiiseptik dan tanpa kesan sampiingan. *

*Penggunaanya mampu bertahan lama bersetubuhh*

Super Magic Tissue mengandung antiseptikk yang sesuai untuk meningkatkan keadaan higienis di area sensitif lelaki. Selain itu,

Super Magic Tissue juga mengandung beberapa bahan aktif, antara lain Aloe Vera dan bahan natural lain.
Bahan aktif yang menghaluskan kulit ini sekaligus membentuk lapisan lembut yang mengurangkan sensitiviti kulit terhadap

rangsangann sehingga hubungan intim berlanjutan dan pastinya dapat lebih tahan lama*.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

Cara Guna Magic Tissue

Koyakkan 1 peket Super Magic Tissue.

Sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar.








PEMBORONG KOPI JANTAN

DAPATKAN DISINI SECARA RETAIL DAN BORONG



PRODUK KOPI HERBA ASLI TRADISIONAL


KOPI PERTAMA DIMALAYSIA TANPA GULA.

PRODUK KOPI TERHANGAT DIPASARAN..STRONG MAN COFFEE.

SESUAI UNTUK PESAKIT KENCING MANIS /DARAH TINGGI

1) MENAMBAH TENAGA LELAKI

2)MENINGKAT KEUPAYAAN SEKSUAL

3)MENINGKATKAN KECERGASAAN/MEMBERI TENAGA

4)MENGURANGKAN TEKANAN

5)MENGURANGKAN KELESUAN

6)MERAWAT MONOPOUS

7)MENGURANGKAN SAKIT SENDI

8)MEMBANTU PERKEMBANGAN SEL OTAK

9)MENINGKAT METABOLISME

10)MELAMBATKAN KESAN PENUAAN



TIDAK SESUAI UNTUK :-

1)INDIVIDU YANG MEMPUNYAI MASALAH JANTUNG

2)WANITA HAMIL

3)KANAK –KANAK

4)ORANG YANG SENSITIVE TERHADAP KAFEIN




Kopi Jantan Tradisional dirumus daripada 100% herba tradisional khusus untuk mengembalikan tenaga dalaman bagi yang ingin bergelar lelaki sejati. Memberikan kuasa kepadatan tenaga jantan yang padu walaupun setelah bahtera berlabuh! Kopi Jantan Tradisional juga dikenali sebagai Strong Man Coffee amat mudah diambil namun keberkesanannya amat menakjubkan. Anda sendiri boleh tentukan masanya!




AWAS!!! Tidak digalakkan untuk lelaki yang belum berkahwin!!!




Khasiat Kopi Jantan Tradisional:-

- Merawat kegagalan ereksi.

- Memanjangkan tempoh ereksi.

- Merawat pancutan pra-matang.

- Menambah pengeluaran air mani.

- Mengekalkan stamina dan tenaga.

- Mencuci buah pinggang.

- Melawaskan perkumuhan.

- Mengurangkan kelesuan.




Cara pengambilan Kopi Jantan Tradisional :-

1 jam selepas makan nasi. Dicampur dengan air panas.

Setengah paket sudah memadai setiap kali pengambilan dan disyorkan sepaket sehari.

Sekurang-kurangnya 3 paket seminggu.




Bahan-bahan Kopi Jantan Tradisional :-

Tongkat Ali, Guarana, Maca, Instant Coffee Sugar, Non-Dry Creamer.




AMARAN :-

Tidak disyorkan kepada kanak-kanak, wanita mengandung, masalah jantung, darah tinggi dan alahan pada kopi.

Elakkan mengambil bersama Air Kelapa, Alkohol dan Asam Limau.




25g x 20 paket (sekotak)


Belian borong sila hubungi saya untuk mendapatkan harga terbaik..

PEMBORONG UBAT KUAT CANDY B+

   DAPATKAN DISINI SECARA RETAIL DAN BORONG

CANDY B+ COMPLEX : KERAS , TEGAP , MANTAP & MURAH ! BERBALOI BUAT ADIK KECIK ANDA !



Khasiat Candy B+ Complex


Secara ringkasnya, fungsi Candy B Plus Complex adalah:

↦ Candy B untuk menguatkan tenaga batin.

↦ Meningkatkan stamina (stamina booster).

↦ Mengembalikan ghairah & nafsu.

↦ Menjadikan zakar anda lebih keras daripada biasa.

↦ Kesan sehingga 4 atau 5 hari dengan hanya memakan 1 biji

↦ Pesakit mati pucuk amat sesuai menggunakannya


Kenapa anda patut mengambil Candy B Plus Complex?
Ianya sesuai jika anda:
↦ Mudah berasa letih & lesu.
↦ Cepat kalah.
↦ Kendur & tak cukup tegang.
↦ Badan berasa lemau & kurang berghairah.


Selepas makan Candy B Plus Complex kesan yang bakal anda rasakan adalah:

↝ Ianya membantu zakar anda menjadi lebih keras & padu.
↝ Membantu anda tahan lebih lama bersama pasangan.
↝ Mengembalikan keghairahan terhadap pasangan anda.
↝ Membantu anda berseronok lebih lama dan intim bersama pasangan.
Cara makan:

⇉ Makan 1 biji dengan kemam seperti gula-gula.
⇉ Sebaik-baiknya makan 1 jam sebelum bersama.
⇉ Banyakkan minum air selepas memakan candy b.
⇉ Kesan selepas makan anda akan rasa sehingga 4 - 5 hari.
⇉ Nota: Ada individu akan dapatkan merasakan kesan dengan cepat. Ada yang perlu tunggu hingga keesokan hari. Semua atas potensi badan masing masing.



KHASIAT JAMU AJAIB COCO

persediaan tradisional yang terdiri daripada Rempah ratus, Ginseng dan Tongkat Ali. Ianya diproses dengan sempurna dan berhati - hati serta tidak menggunakan sebarang bahan kimia atau bahan pengawet. Kebiasaanya ubat ini dapat melegakan sakit urat, sakit pinggang, lutut atau sendi anda hanya dengan mengamalkan beberapa hari sahaja.

KHASIAT JAMU AJAIB COCO
untuk menghilangkan
sakit sendi tulang,
sakit urat,
sakit lutut
sakit urat
penat
sakit bahu
sakit pinggang
lenguh seluruh badan
lemah tenaga bathin
dan pelbagai lagi.
Sesuai untuk lelaki & perempuan.

CARA MAKAN..2 BIJI 1 HARI SELEPAS MAKAN

KAMI MENJUAL SECARA BORONG & RETAIL


UBAT KUAT TONGKAT NAGA



KHASIAT UBAT KUAT TONGKAT NAGA :
1.Menambah kekuatan dan daya tahan sex lelaki lebih power dan jantan 10 kali ganda

2.Mengatasi pamcutan pramatang.

3.Mengubati impotensi.

4.Melancarkan peredaran darah keseluruh tubuh, selepas menggunakan herbal ini maka badan akan 
terasa lebih segar.

5.Menambah dan meningkatkan daya tahan serta kekuatan ereksi zakar menjadi 10 kali ganda lebih dahsyat (15 – 40minit).
                                                  
ATURAN PAKAI UBAT KUAT TONGKAT NAGA:
1.Minum satu/dua kapsul 30-45 menit sebelum berhubungan - diminum dgn air hangat/sejuk

2.Diminum dlm keadaan perut tidak kenyang dan perut tidak telalu lapar/ kosong (2-3 jam sesudah makan), bila diminum dalam keadaan perut kenyang,maka efeknya jadi mengantuk kalau dalam keadaan sangat lapar maka efeknya nanti sangat letih setelah berhubungan

3.Waktu diminum jangan dicampur dengan obat-obatan jenis lain,dan alkohol

                                                 1box/10sachet/20kapsul 


                                    KAMI MENJUAL SECARA BORONG & RETAIL


Sunday, 30 September 2018

ubat kuat lelaki AMERICA SUPERMAN





ANDA SERING TIDAK BERPUAS HATI DGN PRESTASI ANDA? ISTERI ANDA SERING KOMPLEN TIDAK LAMA?..... MEMPERKENALKAN...
AMERICAN SUPERMAN dibangunkan oleh pelbagai golongan elit perubatan daripada Manhattan Bio Industri Kejuruteraan dari Amerika Syarikatsebagai penambah zakar tulen dan semula jadi. Produk ini diperiksa dan diuji untuk meningkatkan kekuatan organ seksual lelaki.

Ia diguna pakai untuk lelaki semua peringkat umur. Formula khas herba menggalakkan pengaliran balik darah dan merangsang pembiakan hormon dalam badan dan menyediakan pemakanan semula jadi bagi pembesaran zakar.



100% Herba
Bebas dari toksik
Tahan selama 60 minit
Tulen dan asal

Bahan-bahan:


Ginseng, Zakar Scalper , Anggur kacukan Negara China, Pilose, Antler daripada Stags Young, Longan, Sarcocarp, Lily, Zakar kerbau.




Fungsi:
Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah,
Memperbaiki fungsi buah pinggang,
Menyelesaikan mati pucuk dan ejakulasi awal
Membantu orang-orang yang mempunyai ereksi lembut dan orang-orang yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks
Meningkatkan saiz zakar


Cara Pengambilan:
Makan satu pil 20 minit sebelum persetubuhan


Spesifikasi:
2800mg * 10 biji pil/box (free 2biji untuk pasangan)
Masa tamat tempoh:
3 tahun


Penyimpanan:
-Simpan dalam persekitaran sejuk dan kering.

Awas:
Jangan mengambil lebih daripada 1 pil dalam masa 24 jam.
Jangan mengambil bersama-sama dengan ubat-ubatan lain.
Jika ereksi tahan lebih lama daripada yang dijangkakan, mengambil banyak air.

Monday, 24 September 2018

STOKIS DAN PEMBORONG UBAT KUAT TAHAN LAMA TANDUK RUSA - UBAT TAHAN LAMA



ANDUK RUSA Ramuan tradisional berbentuk ekstrak yang disempurnakan, merupakan intisari tumbuhan tumbuhan pilihan yang mengandung bahan bahan aphrodisiac terdiri dari : daun, akar, kulit, pohon, biji tanaman ubat yang dikombinasikan dengan bahan Viagra (Bahan Kimia ubat). Dimana ramuan ini telah digunakan berabad – abad secara turun menurun dan telah terbukti khasiat/kemanjurannya


KHASIAT UBAT KUAT TANDUK RUSA :

1.Menambah kekuatan dan daya tahan sex lelaki lebih power dan jantan 10 kali ganda
2.Mengatasi pamcutan pramatang.
3.Mengubati impotensi.
4.Melancarkan peredaran darah keseluruh tubuh, selepas menggunakan herbal ini maka badan akan terasa lebih segar.
5.Menambah dan meningkatkan daya tahan serta kekuatan ereksi zakar menjadi 10 kali ganda lebih dahsyat (15 – 40minit).


AMARAN !!! 
INI jamu keras mengandung Bahan Kimia Ubat ( viagra ), minumlah sesuai aturan yg di syorkan !!!!!


1. jika anda penderita sakit jantung dilarang mengkonsumsi jamu ini kerena Efek samping jamu ini akan sangat berbahaya jika penggunanya penderita penyakit jantung dan sedang menggunakan ubat jantung golongan NITRAT, karena dapat menyebabkan tekanan darah turun drastis dan akibatnya fatal, boleh meninggal

2. jika diminum sepanjang masa dapat mengakibatkan sakit kepala, pusing, gangguan pandangan, sensitif terhadap cahaya, kongesti hidung,serta gangguan perut.


3. aturan minum hanya 1-2 kapsul dalam 1 x 70 jam (3hari) serta Minum berikutnya setelah 3 - 7 hari jangan kurang dari 3 hari


4. Dilarang (tidak dianjurkan) mengkonsumsi ubat-ubatan lain serta alkohol dalam tempo 1 x 24 jam

ATURAN PAKAI UBAT KUAT TANDUK RUSA:
1.Minum satu/dua kapsul 30-45 menit sebelum berhubungan - diminum dgn air hangat/dingin
2.Diminum dlm keadaan perut tidak kenyang dan perut tidak telalu lapar/ kosong (2-3 jam sesudah makan), bila diminum dalam keadaan perut kenyang,maka efeknya jadi mengantuk kalau dalam keadaan sangat lapar maka efeknya nanti sangat letih setelah berhubungan
3.Waktu diminum jangan dicampur dengan obat-obatan jenis lain,dan alkohol


KANDUNGAN UBAT KUAT TANDUK RUSA:

** Ekstrak Syngnathoides Biaculesatus.…10%
** Ekstrak Pantrocinum………………. …..10%
** Ekstrak Yohimbin…………………………10%
** Ekstrak Eurycoma Longofilia Radix ……..40%
** Ekstrak Panxa Ginseng Radix………….10%
** Ekstrak Ganoderma….………………….10%
** Bahan- bahan lain sehingga jadi ……..100%


1 Box isi 15 PEKET. 
1 PEKET isi 2 kapsul.





kami adalah supplier dan pemborong pelbagai macam UBAT LELAKI satu malaysia,,, dapatkan harga borong termurah dengan kami....

ubat lelaki power v gold



power V Gold merupakan kapsul yang membantu dalam kesihatan seksual lelaki. Digunakan secara tradisional untuk melancarkan pengaliran darah pada zakar, memulihkan tenaga seksual lelaki


Khasiat Power V Gold 

➨Menambah tenaga seksual lelaki
➨Menambah air mani lelaki
➨Memantapkan ereksi zakar

KEUTAAMAN POWER V GOLD :

⋙Ubat kuat lelaki yang amat berkesan dan cepat bertindak
⋙Mampu meningkatkan tahap seksual lelaki ke tahap paling maksimum
⋙Dikenali sebagai viagra semulajadi yang selamat
⋙Menjadikan zakar keras, padat dan sangat aktif untuk jangka masa yang agak lama
⋙Mampu bertahan sehingga 45 minit di ranjang
⋙Mampu mengulangi hubungan seksual beberapa kali selepas pancutan
⋙Menjadikan zakar mudah terangsang bila di sentuh atau dipegang
⋙Kesan Power V-Gold dapat bertahan sehingga 2-3 hari.





KandunganTongkat Ali 250mg dan Ginseng 250mg

Aturan Makan kapsul Power V Gold 

⋙1 kapsul 1-2 jam sebelum hubungan seks.
⋙Tidak melebihi 2 kapsul sehari dan 6 kapsul seminggu.

Untuk menikmati kesan yang lebih cepat dan berkesan, buka kapsul dan campur serbuk terus kedalam kopi dan minum.


Kapsul Power V Gold tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jantung dan darah tinggi.

Perhatian! 

➨Jauhkan dari kanak-kanak
➨Tidak sesuai untuk pengidap penyakit kardioraekular dengan darah tinggi dan sakit jantung
➨Pengidap penyakit hernormokide (pilas) dan penyakit kulit mestilah dapatkan nasihat doctor sebelum menggunakannya.
➨Kesan seperti kepanasan dan dahaga akan muncul selepas ½ jam pengambilan kapsul Power V Gold bagi sesetengah orang. Ini merupakan simbol herba-herba dalan ubat telah bertindak balas terhadap badan anda. Kesan ini akan hilang dengan sendirinya.
➨Semasa makan ubat ini , JANGAN minum TEH dan MINUMAN KERAS yang berlebihan.
➨Jangan campur dengan ubat yang lain dalam masa 3 jam selepas makan kapsul ini.








kami adalah supplier dan pemborong KAPSUL POWER V GOLD original satu malaysia,,, dapatkan harga borong termurah dengan kami...




DAPATKAN YANG ORIGINAL HANYA DISINI!!!

PEMBORONG TISSUE SUPER MAGIC MAN

TISSUE SUPER MAGIC MAN


* Dapat menghindar PANCUTAN PRAMATANG.
* Boleh bertahan 30 minit sehingga 1 jam.
* Hanya mengandungi bahan ANTISEPTIC, DIJAMIN tiada kesan sampingan dan amat berkesan.
* Hanya dengan menyapu tisu ini kepada zakar anda dan biarkan selama 2-5 minit sebelum anda memulakan `pelayaran'.
* Sekotak mengandungi 6 keping Magic Power Tissue yang boleh digunakan sebanyak 6-15 kali.





Apa Itu Pancutan Pramatang




"Kegagalan untuk memberikan kepuasan seksual kepada isteri adalah situasi paling memalukan bagi kita sebagai seorang suami yang dianggap gagah oleh isteri tersayang. Itulah hakikat yang tidak boleh disangkal sama sekali. Sekaligus menyebabkan berbagai cara dilakukan oleh si suami agar perkara berkenaan tidak dialaminya," kata David Strovny, seorang pakar terapi seksual terkenal dari USA.








Pancutan Pramatang ialah pengeluaran mani sebelum atau sejurus selepas kemasukan, atau dikenali sebagai Ejakulasi Pramatang (belum berdayung kapal dah pecah...). Masalah pancutan pramatang selain masalah impotensi (mati pucuk), sesungguhnya merupakan perkara paling ditakuti oleh setiap kaum lelaki, terutama mereka yang telah pun beristeri.








Cara yang amat mudah, murah, berkesan dan selamat. Gunakan Magic Power Tissue !




1. Hanya koyakkan pek (lebih besar sedikit daripada pek kondom).
2. Keluarkan tissue dan sapukan kepada zakar.
3. Simpan semula tissue ke dalam pek untuk digunakan semula di lain kali.
4. Biarkan lebih kurang 15 hingga 30 minit .
5. Mulakan pelayaran...
6. Isteri tersenyum puas !! 




Bahan Kandungan:
Bahan Antiseptik (anti-kuman)




UNTUK HARGA BORONG PALING MURAH....


Call Sms Whatsapp untuk sembarang Pertanyaan

Anda boleh Call sms Whatsapp


0176121355

PEMBORONG UBAT KUAT LELAKI COBRA X PALING MURAH



COBRA X Ramuan tradisional berbentuk ekstrak yang disempurnakan, merupakan intisari tumbuhan tumbuhan pilihan yang mengandung bahan bahan aphrodisiac terdiri dari : daun, akar, kulit, pohon, biji tanaman obat yang dikombinasikan dengan bahan Viagra (Bahan Kimia Obat). Dimana ramuan ini telah dipakai berabad – abad secara turun menurun dan telah terbukti khasiat/kemanjurannya

KHASIAT :
Keunggulan obat kuat sex herbal diantaranya adalah:
1.Menambah kekuatan dan daya tahan sex lelaki lebih perkasa dan jantan 10 x lipat .
2.Mencegah ejakulasi dini.
3.Mengobati impotensi.
4.Melancarkan peredaran darah keseluruh tubuh, setelah menggunakan herbal ini maka badan akan terasa lebih enak.
5.Menambah dan meningkatkan daya tahan serta kekuatan ereksi penis menjadi 10x lebih dahsyat (15 – 40menit).

PERHATIAN :
Awas jamu keras mengandung Bahan Kimia Obat ( viagra ), minumlah sesuai aturan pakai !!!!!
1. Bagi yang menderita sakit jantung dilarang mengkonsumsi jamu ini kerena Efek samping jamu ini akan sangat berbahaya bila penggunanya menderita penyakit jantung dan sedang menggunakan obat jantung golongan NITRAT, karena dapat menyebabkan tekanan darah turun drastis dan akibatnya fatal, bisa meninggal
2. Bila diminum rutin dapat mengakibatkan sakit kepala, pusing, gangguan pandangan, sensitif terhadap cahaya, kongesti hidung,serta gangguan perut.
3. Penggunaan hanya 1-2 kapsul dalam 1 x 70 jam (3hari) serta Minum berikutnya setelah 3 - 7 hari jangan kurang dari 3 hari
4. Dilarang (tidak dianjurkan) mengkonsumsi obat-obatan lain serta alkohol dalam tempo 1 x 24 jam

ATURAN PAKAI:
1.Minum satu/dua kapsul 30-45 menit sebelum berhubungan - diminum dgn air hangat/dingin
2.Diminum dlm keadaan perut tidak kenyang dan perut tidak telalu lapar/ kosong (2-3 jam sesudah makan), bila diminum dalam keadaan perut kenyang,maka efeknya jadi mengantuk kalau dalam keadaan sangat lapar maka efeknya nanti sangat letik setelah berhubungan
3.Waktu diminum jangan dicampur dengan obat-obatan jenis lain,dan alkohol

KOMPOSISI:
Komposisi yang terkandung dalam obat kuat sex herbal ini adalah:
Ekstrak miristica fragans…………………5%
Ekstrak yohimbin…………………………10%
Ekstrak ginseng radix……………………..10%
Ekstrak zingiberis rhizome………………..20%
Ekstrak eurycoma longofilia radix…………5%
Bahan- bahan lain sehingga jadi …………..100%


ATURAN PAKAI:
1.Minum satu/dua kapsul 30-45 menit sebelum berhubungan - diminum dgn air hangat/dingin
2.Diminum dlm keadaan perut tidak kenyang dan perut tidak telalu lapar/ kosong (2-3 jam sesudah makan), bila diminum dalam keadaan perut kenyang,maka efeknya jadi mengantuk kalau dalam keadaan sangat lapar maka efeknya nanti sangat lelik setelah berhubungan
3.Waktu diminum jangan dicampur dengan obat-obatan jenis lain,dan alkohol


kami adalah supplier dan pemborong pelbagai macam UBAT LELAKI satu malaysia,,, dapatkan harga borong termurah dengan kami....




UNTUK HARGA BORONG PALING MURAH....

Friday, 26 January 2018

pembong jamu surut ayu



jamu surut ayu untuk kurus sangat berkesan

Dapatkan SURUT AYU ORIGINAL dengan harga jimat. Hanya untuk mereka yg SERIUS ingin menurunkan berat badan! Surut Ayu Jamu Herbal Ramuan Alami SANGAT BERKESAN!
Herba Ramuan Alami(Sekotak ada 30 pil untuk kegunaan sebulan)
Khasiat dan kegunaannya:
-Menurunkan berat badan
-Mengecilkan perut
-Membakar/menghancurkan lemak
-Mengurangi nafsu makan
-Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
-Merangsang metabolisme
-Mengencangkan otot perut
Dapatkan SURUT AYU ORIGINAL dengan harga jimat. Hanya untuk mereka yg SERIUS ingin menurunkan berat badan! Surut Ayu Jamu Herbal Ramuan Alami SANGAT BERKESAN! Turunkan berat badan dengan membakar lemak, kawal selera makan, mengecilkan size perut tanpa cirit- birit atau lain2 masalah.
♡Jaminan 200% original, selamat dan berkesan.
**Makan 2 pil pada waktu bangun pagi (30 minit sebelum makan). Sehari cukup dimakan hanya sekali sahaja. whatsapp 0176121355

pemborong super resdung

dapatkan disini dengan harga borong - retail  yang murah


Ubat ini digunakan secara tradisional untuk melegakan resdung dan tanda-tanda kegatalan hidung

TANDA-TANDA MENGHIDAP RESDUNG:
Sakit Kepala, gatal-Gatal, Rambut Gugur, Hidung Berair, Kerap Bersin, Mulut Berbau Busuk, Gatal-Gatal Pada Mata, Penglihatan Kabur, Telinga Gatal, Seluruh Muka Gatal, Jerawat Biasa atau Batu, Muka Berbintik Hitam, Kahak Banyak Dikerongkong, Gatal-Gatal Seluruh Badan Tertentu, Hidung Berdarah.

RAMUAN:
Ramuan Ubat Resdung (khas) Dari Kitab-Kitab Pati Rahsia Samsul Maarifal-Kurba Resepi Akar-Akar Kayu dan Kitab Tajul Muluk.

KANDUNGAN:
Herba Centellae
Ciureimae-Domesticae Rhizoma
Cortex Alsloniae
Tinosorac Canlis
Andrograp Hidis Herba Sappanligum

CARA PENGGUNAAN:
Sebaik-baiknya 1 kapsul pada waktu pagi dan 1 kapsul pada waktu malam serta berpantang dari makan daging kambing, itik, angsa dan lain-lain makanan yang gata




CANDY B terbaik untuk lelaki

Nak ZAKAR BESAR?? 
KERAS Macam Kayu?? 
TEGANG MAKSIMUM?? 
PANJANG dan KEMBANG?? 
Nak Isteri Puas KLIMAKS Berkali-Kali?? 
Mendayung Berbagai Posisi?? 
Sejam Dua Mendayung Selamber jer 
Isteri Puji Hari Hari Siapa Tak Syok Bro! 




Jangan jadi macam dibawah ni ya bro, ...kesian orang rumah tu..


APA IMPAK SELEPAS 1-2 JAM MENGAMBIL CANDY B+?

Tahap ketegangan zakar anda meningkat dan mengembang. 
Ketika beraksi, zakar tegang dan keras LUAR BIASA. 
Mampu bertahan dan menikmati aksi dengan lebih BERAHI. 
Dapat mengelakkan PANCUT AWAL. 
TENAGA dan STAMINA yang hebat ketika di ranjang. 
Nafsu Semakin Membuak Buak. 
Mudah Terangsang. 
Mampu Melakukan Hubungan Intim Berkali Kali. 
Mampu Puaskan Isteri Berkali Kali, Biar Basah Lenjun Si Dia. 
Isteri Puas, Nak Ajak Selalu

Pastikan Tuan simpan sekotak dlm poket!!
Pasti Si Dia senyum sampai telinga setiap malam!!

Dengan hanya menghisap Candy B+ sejam dua sebelum hubungan intim, 
anda dapati tenaga lelaki anda mula bergelora dan 'SENJATA' anda terus KERAS berdiri! 
Tegang Maksimum dan BESAR! Fuhh!!

KANDUNGAN CANDY B+
Vitamin B1, B6, B12, Citrus Extract, Maca,
Soy Lecithin Extract, Tribulus, Goji

CARA PENGAMBILAN CANDY B+

Hisap 1 biji CANDY B+ perlahan-lahan
Biarkan larut sendiri didalam mulut
Minum air kosong 
Selepas 1 hingga 2 jam, rangsangan denyutan akan mula terasa
Sebiji CANDY B+ mampu memberi kesan selama 3 hingga 4 hari
Tidak perlu ambil setiap hari

Siapa yang perlu ambil Candy B+ Complex?
➡ Semua golongan lelaki dewasa.
➡ Lelaki yang mengalami masalah lemah tenaga batin, cepat pancut, 
➡ zakar lembik, kurang keras, lambat keras, zakar kecil 
➡ Lelaki yang mempunyai penyakit diabetis, penyakit darah tinggi, penyakit prostate
➡ Lelaki yang mati pucuk kerana penyakit, sila amalkan makan candy B+ sehingga zakar anda kembali berfungsi. ubat kuat lelaki candy b
Bila kesan awal boleh dirasai?
Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. Kebiasaan nya 1 hingga 2 jam dah boleh nampak kesan.


1 kotak boleh tahan untuk berapa lama?
1 kotak Candy B+ ada 12 biji cukup untuk guna sehingga 2 bulan

Adakah Candy B+ ini Halal dan Selamat?
Ya! Candy B+ adalah halal dan selamat untuk diambil. Mendapat kelulusan KKM (KKM (25) dlm.KKM-569/T73/jld.569)


Apa kandungan Candy B+?
Vitamin B1, B6, B12, Ekstrak Citrus, Maca, Soy Lecithin, Tribulus, Goji


Bagaimana cara penggunaannya?
➡ Hisap Candy B+ perlahan lahan hingga larut. 
➡ Ambil sebiji setiap 4 hari. 
➡ Tak perlu makan setiap hari.

Bagaimana jika saya ada sebarang persoalan/masalah?

Jangan risau, sekiranya anda mengalami sebarang masalah atau ada sebarang persoalan, anda boleh whatsapp kami 0176121355